Sendvič logo
 2004 



30 dni pro neziskovy sektor

Zážitky a reakce týmů

Tým "Větry z Jednoty" napsal:


První a druhá sada úloh byla vskutku úžasná. Bezvadná hra, opravdu. Nebudu ji zbytečně vychvalovat (ač si to zaslouží) a raději se zmíním o těch horších stránkák:
nezdá se mi pár věcí v úlohách, kupříkladu SPORT - hned první písmeno můžete napsat jako Z, namísto K, přesně podle popisu. Ta slova v cizích jazycích - jazyky jsme určili bez problémů, ale despertator byl podle mého slovníku despertador a wisyta měla být wizyta... tedy nevím, kde je chyba...? A až jsme hledali jak jsme hledali, tak nikde jsme nenalezli, že by Zátopek v Melbourne vyhrál zlato.
Pauza mezi sadami mi přišla krátká, dal bych ji alespoň hodinovou, aby si člověk mezitím mohl k té sváče taky zahrát jednu či dvě mapy Warcrafta. :o)
Automatické odlogování byl skutečně mor, který šel řešit asi pouze tím, že jste dostatečně často refreshovali. Ona je vskutku každá vteřina drahá a i heslo se v nervozitě píše natřikrát (já kupříkladu napsal vyřešení úlohy k jiné úloze :o() ).
Zrušil bych přidávání trestných minut za úlohy, které nakonec vůbec neodevzdáte, naproti tomu bych přidal časovou penalizaci za špatnou odpověď.

Na závěr děkuji pořadatelům za vskutku vydařenou hru!

temp za Větry z Jednoty

PS: Také bych dal limit na jednoho Jarošáka na tým. ;-) (FIMANY zdraví jejich o pár let mladší "spolužák")

Zpět na zápisky