Zážitky a reakce týmů


Tým "Apokalypsa" napsal:


Pěkné to bylo, pěkné.
Abychom při své první účasti na Sendviči nedaklasovali Krtky a Pralinky příliš, rozhodli jsme se začít s handikepem tří dětí pod půl roku a jednoho kousek pod dva (a s výhodou jedné maminky navíc). První kolo, hrané v průměrném počtu necelých čtyř lidí, se po pozvolném začátku pomalu rozjelo. První řešení bylo špatně (Bludiště), protože jsme sice našli nejkratší sekvenci, ale špatně zadli do formuláře. Škoda, že jsme trochu zapomněli na první úlohu a úplně na růžici. Růžici jsme začli řešit pár minut před koncem a o několik vteřin nestihli dokreslit, byla lehká :( Strom byl pěkný, a dali jsme ho hnedka. Pásmo a bojovný národ jsme nedali, s tím prvním jsme ztratili hodně (zbytečně moc!) času. Ale nápad Bojovného národa opravdu dobrý. Česnek nevypadá jako dýně :) Nebýt té růžice, tak jsme teď kolem 20, místa. Spokojenost.

Na druhou půlku nám odešel Ondra a děti s blížícím se večerem chtěly stále víc kojení, přebalování, pozornosti a taky spát. Průměrně jsme luštili dva, někdy i v počtu jeden a půl (s dítětem na ruce). Ve chvílích, kdy se děti synchronizovaly a řvaly zaráz byly podmínky opravdu náročné ;) Generátorem jsme ztratili hodně času, neboť jsme šli po logice, a nechtělo se nám klikat všechny možnosti. (Pro příště - spočítat čas na jeden klik x počet možností). Vykapaný jsme nakonec dali, ale se značnou ztrátou času a podobně značnou haluzí. Ve ztížených podmínkách slepit mnohostěn se ukázalo nad naše síly. Pravopis měl pěkný nápad. Latina OK, mlhu jsme skoro měli. S celkovým výsledkem spokojenost, za daných podmínek. Vyzkoušeli jsme si spolupráci, pro příště už víme jak rozdělit úkoly.

Celkově moc pěkné, šifry byly dostatečně rozdílné a v dobrém rozsahu obtížnosti. S těmi časovými pásmy se to budeme muset doučit, a na Tmou děti odložit někde u babiček :)

Zpět na zápisky    -   Vizitka týmu