Zážitky a reakce týmů


Tým "Tonda je u báby" napsal:

Úvod

Jakožto týmový grafoman mám už rok a půl skluz s reportážema (a bláhově si to přepisuju stále na nový a nový TODO list na lednici), takže jen zkratkovitě.
Děkujeme za hru! Jako obvykle jsme se dobře bavili.
Poslední dojem je sviňa, takže v nás krátce po hře zanechala převládající emoce Mlha, na kterou jsme měli v plném počtu půl hodiny času a nedali jsme ji. Těšili jsme se na řešení, co za kulišárnu nám uniklo, a ono vůbec nic. Jen jsme dojeli na toho vtipálka, co založil tým Alois Nebel a zaplatil 405 Kč, a na to, že jsme nechtěli haluzit nejprofláklejší slovo jen tak bezdůvodně. Ale to s postupem času samozřejmě vyšumělo a Mlhu bereme takovou, jaká je. Být jediný tým z prvních 48, který nedal Mlhu, je koneckonců vtipný.
Pěkných šifer nebo momentů bylo víc: Červené kolečko, Koleno, Logická úloha (nedali jsme), 5 x enter (taky jsme nedali), Výpočet, Sedmipísmenné, odposlech morseovky v lidových písních pěhem kojení, pak ještě týmové focení, křížaly, čokoláda a tak. Na druhou stranu ty proslovy mi připadaly víc jako práce než zábava.
Každopádně jsem za Sendvič vděčná. I nebýt výše uvedeného, tak už jen pro to, že si ho může zahrát kdokoliv bez ohledu na počet batolat, berlí a kontinent, a nebo taky že ty peníze posíláme kam chceme a tak. Mějte se!

Zpět na zápisky    -   Vizitka týmu