Zážitky a reakce týmů

Tým "Proudoví krtci" napsal:



Děkujeme organizátorům za velmi podařenou a nápaditou hru.

Vítek: Nikomu od nás se nějak nechce vyjádřit, takže se toho ujmu já a napíšu moje vlastní dojmy (ne celého týmu):
1.) Srovnávání s minulým ročníkem - Když jdete do něčeho neznámého, je to těžší a zajímavější - letos mě přišlo několik úkolů jako ne moc nápaditých: statistiky (101 a 301) byly prostě nudné a neinvenční úkoly.
2.) Báseň (STŘELIT) byla docela pěkná, ale čekal jsem (po zkušenostech s básní v minulém ročníku) něco víc, větší složitost. Nejprve se přečtou první písmena - to odpovídá řádku "hledej indicii", potom se přečte podle této indicie vezme páté slovo a z těch se přečtou jen první písmena. Dostaneme tři slova a pokračujeme podle návodu v básni (spojit do jednoho slova), tím se dostane STŘELIT (napovídají tomu i název a autor básně). Očekával jsem, že použijeme i pokračování básně (ve skutečnosti to buďto nedává smysl nebo ukazuje na ignorování nesmyslů v první části básně), tedy spojíme slova MUSKA PRODAT HADAT, vyhodíme AP (což jsme našli na internetu, že ekrazit se vyrábí z kyseliny pikrové a ta má zkratku AP podle latinského názvu), tim zbyde MUSKRODATHADAT, spojime DATA (podle dalsiho pokynu) a tim musime vypustit H ... MUSKRO(DATA)DAT,
odfiltrujeme laskominy = DORTA (cteno po slabikach pozpatku)... MUSKADAT, odstranime odchylky (a tady už jsme si nevěděli rady - holt když se člověk snaží najít řešení podle sebe, nějak to v tom uvidí). Tím jsme chtěl říct, že báseň mohla být ještě komplikovanější a přitom dost elegantní.
3.) CAESAR nás mírně pobavil, ale příště by mě už něco podobného nenadchlo, nebylo to nic moc zajímavého.
4.) vyhledávání na internetu, hádanky a vůbec všechno ostatní se mi opravdu líbilo, zajímavé nápady, jen škoda těch pravopisných chyb v deníku.

Můj celkový dojem: perfektní hra, minulý ročník byl trochu lepší (nevěděli jsme, do čeho jdeme), těším se na příště (to bychom měli být všichni zdraví a dosáhnout konečně na stupínek vítězů, ono se to ve čtyřech špatně stíhá... (ale vím, že problémy s chřipkovou epidemií mělo více týmů)).

Zpět na zápisky