Zážitky a reakce týmů


Tým "Krásný ztráty" napsal:

102. - Rekonstrukce

Volba obrázků byla místy ne úplně dobrá (např: obrázek dveří ze značky "Nouzový východ" použita jako "enter"), ale Caps Lock rozhodně pobavil. :)

105. - 18+

Nápad krásný, ale abstinenti v našem týmu tuto šifru hodnotí o bod hůře (neznají vína).

106. - Výlet do hor

Ke každému křestnímu jménu se dal najít interpret hrající Blues, nebo Jazz jehož přijímení byla patřičná barva, takže jsme luštění skončili na hledání interpreta Dana ???. Analýza šifry byla pěkná, ale jako nápadovka to bylo trochu brutální. "Podobnost Tour de France s Jazzovou scénou nemůže být čistě náhodná." --Členka našeho týmu

203. - Dětská

Nápad pěkný, všechny indície jsme vyluštili. Na první pokus jsme se sekli o písmenko a zbytek jsme v řetězci neviděli, tak jsme to zkusili narýsovat přesněji a pak už to ukazovalo na trochu jiná psmena (a to fakt na středy písmen), ale heslo se z toho sestavit nedalo.

303. - Pivot

Krásný wau efekt, kdy jsme začali nacházet přesmyčková slova a všechno najednou začalo dávat smysl. :) Zvláštní ocenění získává: Doména démona. :)

401. - Šachy

Nápad krásný, realizace už trochu horší - hlavně z důvodu špatné formulace první věty zadání. Sousloví "remízové postavení" v pokynech pro řešení je špatně zvolené, protože pokud nemá tým nápad, tak slovo "postavení" může tým zavést do dlouhého hledání kombinací tahů, které nikam nevedou - jako třeba nás.

405. - Mlha

Předchozí mlhy nastavily příliš vysokou laťku nápaditosti. :)

Zpět na zápisky    -   Vizitka týmu