Účastnický poplatek

Informace pro opozdilce:

Pokud se váš tým zaregistroval až po 19.2., zaplaťte registrační poplatek na transparentní účet pořádající organizace na číslo 1311672001/2400 (eBanka - Turistický oddíl mládeže 0412 Kasiopea - transparentní účet) a to složenkou nebo převodem, a to tak aby nejpozději
v sobotu dopoledne byla částka v seznamu došlých plateb.

Vaši platbu si můžete zkontrolovat přímo na výpise

Náklady na tuto hru jsou nízké, proto peníze nepotřebujeme. Ale chceme zabránit machinacím s přihlašováním a proto budeme vybírat účastnický poplatek. Tento poplatek půjde ve prospěch neziskových organizací. Každý tým si vybere jednu z následujících organizací a přímo na její účet zaplatí poplatek.

  1. Český svaz ochránců přírody KOSENKA
    Příspěvek bude využit např. na ekologické vzdělávací programy pro děti a ekologickou výchovu obecně, nebo na péči o chráněná území, genofondové sady tedy podpořit tak činnost Pozemkového spolku nebo na podporu Ekologické poradny.

    www.kosenka.cz

    Číslo účtu je : 1406083349/0800
    Banka: Česká spořitelna

  2. APLA - Asociace pomáhající lidem s autismem
    Sdružení chce dosáhnout postupného vybudování systematické a komplexní profesionální pomoci lidem trpícím PAS i jejich rodinám. a dále si klade za úkol fungovat jako profesionální mezičlánek mezi rozsáhlými aktivitami v rámci cílové skupiny a všemi ostatními institucemi zodpovědnými za příslušné programy v oblasti péče o osoby s PAS. Konečným cílem je zkvalitnění života lidí s tímto handicapem a jejich rodin, což znamená především hledání možností jejich integrace, popřípadě jejich plnou integraci do společnosti.

    Více zde : brno.apla.cz nebo www.autismus.cz

    Číslo účtu je : 1034006325/5500
    Banka: Raiffeisenbank a.s.

  3. Kontakt BB- občanské sdružení pro studium, rehabilitaci a sport bez bariér
    Usiluje o odstranění bariér mezi zdravotně postiženou a nepostiženou populací, především motivací zdravotně postižených k aktivnímu a nezávislému pojetí života. Ideově vycházíme z myšlenky obousměrné integrace, kdy se vzájemně ovlivňují a integrují lidé se zdravotním postižením mezi nepostižené a naopak. V duchu možnosti dosažení rovných příležitostí je realizována i hlavní činnost. Program sdružení je určen všem věkovým kategoriím se zvláštním zřetelem na děti a mládež.

    Více zde : www.kontaktbb.cz

    Číslo účtu je : 449449449/0300
    Banka: ČSOB

  4. VLK - Lesoochranárské zoskupenie (Slovenská organizace)
    Lesoochranárske zoskupenie VLK bráni prirodzené lesy v stredoeurópskom regióne už vyše desať rokov. Kupuje ohrozené prirodzené lesy a vytvára v nich súkromné bezzásahové rezervácie, odhaľujeme krádeže a nelegálne činnosti v lesoch, priamymi akciami priamo v teréne zastavuje ťažby zbytkov najkrajších slovenských lesov, vydáva knihy, letáky, usporadáva medzinárodné konferencie, prednášky a pre aktivistov výukové terénne pobyty v lesoch.

    Více zde : www.wolf.sk

    Číslo účtu je : 383217353/7500
    Banka: ČSOB Prešov


Variabilním symbolem je šest číslic: 999 + číslo vašeho týmu (dostanete po registraci)
Konstantní symbol pro platbu složenkou na účet je většinou: 0379
Konstantní symbol pro převod z účtu na účet: 0558. To jen v případě, že po vás někdo konst.symbol požaduje, i když by zřejmě neměl.



Minimální poplatek za hru je 100,- Kč, doporučený je 200,- Příspěvek zaplaťte přímo na konto vámi vybrané organizace. Abychom vás motivovali k vyšším příspěvkům, fotogalerie týmů bude řazená dle výše příspěvku.

Přihlásit se a zaplatit je potřeba do do pátku 16.2. 2007. Po tomto datu zkontrolujeme, zda peníze dorazily a v případě nesrovnalostí vám následujícím týdnu dáme vědet.